H
loading...
Bryllupsfotograf Hans Dalane-Hval-003

Om meg

Jeg heter Hans Dalane-Hval, er 36 år gammel og bor i Oslo. Her bor jeg sammen med de to flotte sønnene min og den fantastiske kona mi. Jeg tar på meg oppdrag som bryllupsfotograf i Oslo, men reiser også til andre deler av landet om om muligheten skulle by seg.

I tillegg til å være bryllupsfotograf, jobber jeg også som fotojournalist. De siste par årene har jeg jobbet med disse to tingene parallelt. Jeg er selv veldig fornøyd med denne todelinga, mest fordi jeg synes det gir meg en erfaring og en egenart som andre kanskje ikke har.

Min stil – Lån mitt øye

Det at jeg er fotojournalist preger naturligvis stilen min. Jeg er veldig vant til å jobbe dokumentarisk, det vil si at jeg har en nøye opparbeidet evne til å fange detaljer, øyeblikk og stemninger som sier noe om hvordan dagen var. Mange av bryllupsparene jeg har tatt bilde av sier at de «ser dagen på en ny måte». De har ofte vært så fokusert på sitt at det er massevis de ikke har fått med seg. Derfor liker jeg å si at dere låner mitt øye.

Den journalistiske bakgrunnen min betyr også at jeg foretrekker det ekte framfor det kunstige. Jeg foretrekker naturlig lys over studiolys og ekte øyeblikk over poseringer. Jeg jobber veldig raskt og fanger ting idet de skjer. Derfor trenger jeg ikke be folk om å stå stille eller oppføre seg på en spesiell måte. Dette er også en taktikk jeg delvis følger når jeg tar parbildene.

Det estetiske er veldig viktig for meg, og jeg vil at dere skal fryde dere over de fine bildene når dere får dem. Jeg vil at folk skal ta en titt bort på veggen deres og si «oi, det var et fint bilde» når de ser bryllupsportrettet deres. Jeg har brukt mye tid og krefter på å finne min egen stil. Ta en titt på nettsida mi, her håper jeg du får et godt inntrykk av hva slags «look» du kan forvente deg fra meg.

Snakk med meg!

Ikke tvil med å ta kontakt med meg hvis du vurderer å hyre meg som fotograf. Jeg kan gjerne fortelle mer om hvordan jeg pleier å løse en dag, hvor mye ulike pakker koster osv. Eller bare ring for å slå av en prat! Jeg pleier å være hyggelig.

Ta kontakt her!

Samarbeidspartner

Jeg jobber noen ganger sammen med min gode venn og superflinke kollega Birte Magnussen. Hvis du liker et unikt analogt uttrykk, burde du sjekke ut hennes nettside også på birtebeephotography.com