H
loading...

For et år! En oppsummering av 2022

2022 var året hvor det endelig var godt å være bryllupsfotograf igjen. Nå som desember er i gang, passer det bra å se litt tilbake på det som har vært. Vi kan jo begynne med litt statistikk: Året i tall Hva forteller tallene oss om året som har vært? Jeg har tatt 9 bryllup totalt ...

Karen og Marius

Endelig er ting i ferd med å åpne opp igjen. Jeg hadde æren av å ta bilder i bryllupet til Karen og Marius på Akershus festning. Det var både en god og merkelig følelse å være i en vielse med flere gjester. På toppen av det var det en strålende varm solskinnsdag. Karen og Marius ...

Madeleine og Øystein

Bilder fra da Madeleine og Øystein giftet seg i ærverdige Fagerborg kirke.

Kjør mobilforbud i vielsen

Prest Silje Mathea Kleftås Nygård (32) forteller hvorfor hun synes folk burde droppe mobiltelefonene når noen gifter seg.

Kjærligheten lever i korona-tida!

Dette er de første bryllupsbildene jeg har tatt etter at Norge stengte ned. Disse to valgte å gifte seg selv om de ikke fikk ha med gjester i vielsen.

Fem tips til å ta bryllupsbilder med små barn

Når du skal ta bryllupsbilder med barn, er det viktig å senke skuldrene litt og godta at ikke alt blir helt perfekt. Her er mine tips til hvordan du kan jobbe med barn når du skal ta bryllupsbildene.

– Jeg skulle ønske at folk ikke stressa så mye

Silje Mathea forteller om hvordan det er å jobbe som prest og sine erfaringer etter å ha viet hundrevis av par.